Spillerstall Rekrutt 2019

EMILIE ØSTBY CHUTKO
Midtbane - Angrep

4. div: Poengdeling for Rekrutt mot Dombås/Lesja

Fotballhøsten i gang for rekruttene, med bortekamp i norddalen. Vertinnene var best i første omgang mot et meget ungt LKFK 2, som fikk opp dampen etter hvert og snudde kampen. Dessverre holdt det ikke helt inn, men 2-2 var en grei start på høstsesongen.

4. div: Rekruttene tok sommerferie med sterk seier

På Øyers flotte kunstgressbane avsluttet rekruttjentene en strålende vårsesong med en solid 5-1 seier mot et hardtkjempende hjemmelag.

4. div: LKFK 2 reddet poengene i siste minutt

Rekruttene tok fredag turen over fylkesgrensa til Tømmermyra der Brøttum/Åsmarka 9er var vertskap. "En kamp der prestasjonen var under pari, men der spenningen var høy og gleden over et sent vinnermål stor", sa trener Vetle Nerem etter kampen.

4. div: Bra innsats, men tap mot Lom

Kristi himmelfartsdag gikk turen til Bismo i Skjåk, der Lom har sin reservearena. LKFK holdt bra følge spillemessig, men foran målene var Lom best og vant 3-0.

4. div: Flotte mål for Rekrutt mot Dombås/Lesja

Dombås/Lesja kom til Stampa med sterke resultater i bagasjen, og var forventet å bli en skikkelig nøtt for 4. divisjonslaget vårt. Med solid defensiv jobb og gode avslutninger sørget et ungt LKFK Rekrutt for at poengene ble igjen i Lillehammer.

4. div: Rekrutt med seier 3-0 over Øyer-Tretten

Keeper Victoria Røed og kaptein Vilde Nøbben Presthegge gikk foran da rekruttene vant sin tredje kamp for sesongen. Kampen syntes avgjort etter tre raske mål i første omgang, men ØTI skapte nok sjanser etter hvilen til å komme inn i kampen.

Tap i tøff kamp mot Lom

Det ble tap mot Lom i det som forventet ble en vanskelig kamp for rekruttjentene

Sterk snuoperasjon av Rekrutt

Kåja 8.5.2019: Fron - LKFK 2 2-4 (2-0) Flere forfall og kampkollisjon med J17 ga en utfordring i forkant, men spillere fra J15, J17 og A-lag stilte på kort varsel. Rekrutt kom under 2-0, men dette er uken for sene snuoperasjoner...

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

4. div kvinner avd 01