Allidrett 2019/2020

Etter høstferien kommer LKFK til å starte opp med et allidrettstilbud for alle gutter og jenter i Lillehammer mellom 6 og 12 år.

LKFK legger vekt på allsidighet, og derfor ønsker vi å sette i gang allidrettstilbud for 6-12 år etter høstferien. Vi håper å starte opp i uke 43 og dette tilbudet er for alle, gutter og jenter, medlem av LKFK eller ikke.

Vi kommer hovedsaklig til å holde til i gymsalen på den nye Nordre Ål skole. Treningstidene vil være mandager kl17-18 fra og med 21.okt.
Tilbudet vil vare fram til påskeferien, men noen pauser i jula og vinterferien. Vi kommer til å være innom flere ulike aktivteter både inne og ute, og vi har fått med oss 3 flinke studenter fra Høgskolen til å ha ansvaret for treningene (aktivitetsledere). Hvis foreldre ønsker å bidra, så er det bare hyggelig.

Første uka blir det litt ulike aktiviteter og leik for at barna skal bli litt kjent seg i mellom og bli kjent med aktivitetslederne. Da vil vi også dele ut ett infoskriv og en plan for opplegget noen uker fram i tid (enringer kan skje med tanke på vær, tilgjengelig utstyr og antall deltakere).Det er ikke krav om at man må være med fra start, her er alle velkomne uansett når

Info kommer til å gå gjennom LKFK sin hjemmeside, egen facebookgruppe for allidretten (LKFK-allidrett) og vi kommer til å prøve å bruke LagetMitt-appen til rubic. Mer info om dette vil komme på de første treningene.

Tid: hver uke fra og med uke 43 til påske
Sted: Gymsalen Nordre Ål skole
Hvem: gutter og jenter mellom 6 og 12 år.
Pris: tilbudet er inkludert i medlemsavgiften for medlemmer i LKFK.
for de som ikke er medlemmer i LKFK koster det 300kr