Kvalitetsklubbfeiring og A-lagskamp

I forbindelse med A-lagets siste hjemmekamp ble det feira at LKFK endelig har blitt sertifisert som Kvalitetsklubb

Mandag tok jentene på A-laget i mot Brummundal på Stampesletta i sin siste hjemmekamp for sesongen og for en kveld det ble. I forbindelse med kampen feiret vi at vi endelig har blitt kvalitetsklubb. 27 jenter fra J11 Kringsjå og Søre Ål syns det var kjempe stas å være med som maskoter på innmarsjen og skapte kjempe god stemning på tribuna med heiarop og sang.

I pausa ble det konkurranse og markering av Kvalitetsklubb. Nesten alle 150 på tribuna hadde fått utdelt en tennisball med ett tall, som de skulle kaste nærmest mulig midten av midtsirkelen - kalt fulltreffer'n. De 8 som var nærmest fikk premie gitt av Sparebank 1.
Representantene fra fotballkretsen, Tom Henning Hovi og Dag Kjønø, overrekte et diplom, flagg og en plakett til å henge på klubbhuset til Åse, Ingunn, Jens og Ida. Det ble også lest opp følgende ord av speakeren:

"Kvalitetsklubb er fotballutvikling i regi av klubb, krets og forbund. Med bedre struktur og gjennomføringskraft skal NFF Indre Østland sammen med klubbene skape kvalitetsklubber. Fokuset er på aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid. Med gode verktøy og planverk har klubbene nå en mulighet til å bli en sertifisertKkvalitetsklubb gjennom å mestre kriteriene som ligger til grunn. Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsfotball.

LKFK er den 12. klubben i NFF Indre Østland som blir sertifisert. Av disse så er det den 6. klubben i Oppland. I tillegg har NFF Indre Østland 13 klubber i prosess.
LKFK har som flere klubber jobbet godt med Kvalitetsklubb i perioder, men det har også stått stille andre perioder. Prosessen har pågått i over 3 år, men det er først de siste 6 mnd da har fått på plass personer som skal bekle de roller kriteriene krever. LKFK skal ha ros for at de aldri har gitt opp, men har vært bestemt på at de skulle klare å bli en Kvalitetsklubb"