4. div: Dombås/Lesja knep seieren mot Rekrutt

Rekruttjentene kjempet seg tilbake fra å ligge under 0-2, og jaget seiersmålet, men det var bortelaget som kunne juble til slutt.

Stampesletta 21. september 2019: Lillehammer 2 - Dombås/Lesja 9er 2-3 (0-1)

Mål LKFK: Marte Klashaugen (62), Hege Moen(73)

Innledningsvis ble kampen, som de fleste 9er-kampene denne sesongen, preget av et oppjaget tempo og variabel kvalitet. LKFK hang greit med og hadde kontroll på bortelagets angripere. Da Frida Hole måtte ut med en skade etter halvspilt omgang, og LKFK så foretok en del bytter, falt hjemmelaget litt ut av rytme og kommunikasjon. Lom fikk god plass og tid til å ta ledelsen. Kort tid senere fikk Dombås/Lesja også et frisparkmål annullert, fordi det indirekte frisparket gikk rett inn. 0-1 til pause var fortjent.

Trener Vetle Nerem fokuserte i pausen på kommunikasjon og hver enkelts egen vilje til å ta ansvar. Rekruttene gikk i angrep og var nær utlikning ved Parisa Sadeqi i starten av andre omgang. I stedet var det bortelaget som etter passivt spill bak hos LKFK fikk doble ledelsen.

LKFK ga ikke opp, og fikk uttelling da en hardtarbeidende Parisa Sadeqi ved to tilfeller vant ballen høyt i banen. Først serverte hun Marte Klashaugen, og deretter Hege Moen. Begge traff med fine skudd og vi var like langt. LKFK gikk for seier i sluttminuttene, og flyttet fram en ekstra spiller. Flere dødballer og et par skuddmuligheter ble skapt, men i stedet var det Dombås/Lesja som kunne kontre og juble to minutter før dommer Bergseng blåste av. En kamp på det jevne av rekruttene, og en kamp som kunne gitt hjemmeseier med enda tøffere innstilling, spesielt i første omgang.

Laget: Thea Engen, Emilie Engh, Frida Hole, Vilde Finstad, Kristin Monshaugen, Julia Waalen, Ingunn Tofthagen, Marte Klashaugen, Parisa Sadeqi, Viktoria Larsen, Hedvig Olsen, Ingvild Ryntveit, Mari Aalberg, Emilie Chutko, Hege Moen