Kvalitetsklubbfeiring og A-lagskamp

Vi inviterer til kvalitetsklubbfeiring og A-lagskamp på Stampesletta mandag 23.september kl.1930

Vi ønsker å invitere alle våre medlemmer, foreldre, trenere og lagledere til kvalitetsklubbfeiring!

I forbindelse med A-lagets siste hjemmekamp blir det en markering i pausa, blant annet med besøk av NFF Indre Østland.
Vi vil også ha en konkurranse med premier i pausa og det vil være mye godt i kiosken.

Tid: 23.september kl. 19:30

Sted: Stampesletta

Vi håper dere vil ta turen for å støtte A-laget i sin siste hjemmekamp og for å feire at LKFK har blitt en kvalitetsklubb.

Spre ordet, så sees vi på mandag! :-)

Link til facebook-arrangementet finner dere her

Hva er Kvalitetsklubb?

Kvalitetsklubb som konsept er retningsgivende for utviklingsarbeidet i klubbene og samarbeidet mellom klubb og forbund, skriver NFF på sine hjemmesider. På nivå 1 (av 3) er målet å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten. Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett.

Etter å ha jobbet i flere år mot et mål om å bli Kvalitetsklubb på nivå 1, har vi endelig fått godkjent 100% på alle fire punktene – aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid. En viktig milepæl er nådd, men vi gir oss ikke med det. Etter hvert vil vi rette blikket mot nivå 2 for å fortsette utviklingen som klubb.

Les mer om Kvalitetsklubb her