3. div: LKFK med storseier over bunnlaget

Lillehammer var storfavoritter i høstens nest siste hjemmekamp. Hjemmelaget gikk ut i høyt tempo mot Løten og avgjorde kampen i første halvtimen. Etter dette sank kampen i intensitet og kvalitet, spesielt utover i andre omgang. LKFK befestet med dette 2. plassen på tabellen.

Stampesletta 19. september 2019: Lillehammer - Løten 8-0 (6-0)

Mål: Ingrid Høiland (5, 79), Sanna Sylliåsen (12, 44, 71), Ylva Tremoen (14), Maria Toftaker (29), Aurora Andberg (31)

Ingrid Høiland åpnet målkontoen for LKFK med et godt langskudd. Første omgang bød deretter på en god del fine angrep, særlig på høyresiden, der Erle Lunde satte fart ved flere anledninger. Etter 12 minutter fant Lunde Sanna Sylliåsen på femmeteren og 2-0 var et faktum. Ylva Tremoen startet gledelig nok sin første kamp i år og rakk å sette 3-0 før kvarteret var spilt (bildet).

Maria Toftaker kom til flere store sjanser fra sin offensive midtbaneposisjon, og etter 29 minutter fikk hun en fin stikker fra Sylliåsen, tok med seg ballen og satte ballen kontrollert i mål. Innbytter Aurora Andberg fulgte opp etter 31 minutter med et langskudd fra 25 meter, før Sanna Sylliåsen igjen fant nettmaskene like før pause.

Hjemmelaget gjorde flere bytter i pausen. Inn kom Emma Herland (15), søstrene Tofthagen og keeperdebutant Thea Engen (15) og gjorde sine saker bra. Dessverre virket hjemmelaget likevel litt ferdige for dagen, og da dalte tempo og variasjon i spillet en del i andre omgang. Sanna Sylliåsen fullførte sitt hattrick med et flott skudd i lengste kryss, og Ingrid Høiland fikk pirket inn sitt andre for dagen. 8-0 er selvsagt godkjent, men trener Vetle Nerem var langt fra fornøyd med spillet i andre omgang. "På mandag kommer Brumunddal på besøk, og da må vi opp på et annet nivå enn det vi leverte i ande omgang i dag", avsluttet han.

Laget: Marthe Mæhlum, Ragnhild Haukåen, Vilde Nøbben Presthegge, Idun Meren, Alexandra Bakke, Ylva Tremoen, Ingrid Høiland, Vilma Tollefsrud, Maria Toftaker, Sanna Sylliåsen, Erle Lunde

Innbyttere: Aurora Andberg, Amanda Tofthagen, Ingunn Tofthagen, Emma Herland, Thea Engen