4. div: Rekrutt tilbake på vinnersporet

Etter et par kamper under pari var det et revansjelystent rekruttlag som slo tilbake med en solid 5-2 seier over Øyer/Tretten mandag kveld

Stampesletta 16.9: LKFK 2 - Øyer/Tretten 5-2 (2-1)

Målscorere LKFK: Parisa Sadeqi (15), Hege Kristin Moen (29), Julie Hatlevoll (51), Silje Killi Grønhaug (79, 85)

Allerede under oppvarmingen kunne man merke at tenningsnivået var meget høyt, og hjemmelaget tok tak i kampen umiddelbart fra avspark. En offensiv Ingunn Tofthagen på høyre back var med på å skape flere sjanser i første omgang, hvorav to resulterte i scoring. Først ved Parisa Sadeqi med en velplassert avslutning etter innlegg, og deretter et kontant skudd fra hjørnet av 16-meteren av spissdebutant Hege Kristin Moen. ØTI var også frempå med flere farlige avslutninger, alle etter samme mønster, pasninger i bakrom på lynraske Gina Bråthen. Det var ikke ufortjent at bortelaget fikk en redusering før pause, dog fikk de god hjelp av en kommunikasjonssvikt i de bakre rekker hos LKFK. Første omgang bar ellers preg av et noe oppjaget tempo med varierende kvalitet på pasningsspillet.

Fokus i pausen var å jobbe med tidlig orientering, kvalitet i pasningsspillet og å utnytte banebredden bedre ved hjelp av spillvendinger fremover i banen. Andre omgang ble dermed bedre spillemessig av hjemmelaget, og det var nok en debutant, Julie Hatlevoll, som satte inn 3-1 med et velplassert skudd i lengste hjørnet. Den samme Julie måtte dessverre forlate banen rett etter med det som forhåpentligvis ikke er en alvorlig kneskade. Som i første omgang var ØTI stadig en trussel på raske kontringer og de reduserte til 3-2 ti minutter senere. LKFK fortsatte å dominere banespillet utover i omgangen, og fikk det etterhvert lettere mot et bortelag som gikk tomme for krefter mot slutten.

Silje Killi Grønhaug kom inn som spiss det siste kvarteret, etter en økt på midtbanen tidligere i kampen. Med to klasseavslutninger fjernet hun all spenning og håp om poeng for bortelaget. Begge målene kom etter fine fremspill av Viktoria Larsen.

Det gjenstår nå to kamper for LKFK 2 i 4. divisjon, og med seier over Dombås/Lesja førstkommende lørdag blir det minimum 2.plass for rekruttjentene.

Bildet er sakset fra TV-skolen Lillehammers flotte produksjon og viser Silje som setter inn 5-2.

Laget: Victoria Røed, Hulda Bergh Gabrielsen, Marte Mo Vaadal, Ingunn Tofthagen, Vilde Wessel Finstad, Julia Waalen, Kristin Monshaugen, Frida Hole, Viktoria Kvalheim Larsen, Parisa Sadeqi, Hege Kristin Moen, Ingvild Ryntveit, Silje KIlli Grønhaug, Emilie Østbye Chutko, Julie Hatlevoll