Sosial klubbkveld med VM-finale

Søndag samlet vi flere i LKFK til veldig hyggelig klubbkveld med tema-opplegg, grilling og VM-finale.

Selv om vi har kommet godt inn i sommerferien, var det flere som møtte opp til veldig hyggelig klubbkveld for LKFK.

Vi startet med å jobbe med en utfordring fra Oppland Idrettskrets, der vi gjennom en workshop med både foreldre og jentene, skulle komme fram til forslag for LKFK sine egne retningslinjer for trafikksikkerhet. Mange gode forslag ble skrevet ned og i løpet av sommeren skal dette samles til ett dokument og godkjennes av styret. "....vi har ingen å miste..."

Etter trafikksikkerhet-opplegget ble det grilling ute i det fine været, før vi gikk inn igjen for en VM-kahoot, og avsluttet med frukt og snacks til VM-finalen mellom USA og Nederland. Under kampen var det VM-bingo, der det var premier til de som hadde fylt brettet sitt eller var nærmest med å fylle ut.

Alt i alt, en veldig hyggelig klubbkveld som vi håper å gjenta til høsten