En super helg på turnering for flere av jentene!

Både J11, J14 og J15 var på tur i helga. J11 og J14 tok turen til Elverum, mens J15 dro litt lenger til Arvika. Alle lag kom hjem fra en tur med mye fotballglede etter å ha representert LKFK utmerket på flere måter.

I I helgen har barne- og ungdomslagene gjort seg bemerket i turneringer både i Norge og i Sverige. Alle lagene representerte LKFK på en utmerket måte!

På Elverumsturneringen deltok J11 med ett lag i sin klasse. De hadde mange gode opplevelser i sine kamper med mye fotballglede på og utenfor banen, og gleder seg allerede til neste år.

J14 deltok på Elverum med 3 lag, der J14 Hvit gikk hele veien og vant sin klasse etter et internoppgjør mot J14 Blå semifinalen. En jevn kamp som bikket i hvits favør. J14 Svart hadde mange gode og jevne kamper, og tapte etter ekstraomganger i sin semifinale i B-sluttspillet.

I Arvikaturneringen deltok J15 med to lag. Også der endte det opp med internoppgjør i semifinalen. J15 Hvit vant oppgjøret etter en veldig jevn og intens kamp, og gikk videre til finalen der det ble tap mot Drøbak/Frogn. J15 Blå kom, etter tap i semifinalen, til bronsefinalen, og vant den med god margin.

(forside bildet er av J15)