4. div: Rekruttene tok sommerferie med sterk seier

På Øyers flotte kunstgressbane avsluttet rekruttjentene en strålende vårsesong med en solid 5-1 seier mot et hardtkjempende hjemmelag.

Øyer Idrettspark 18. juni 2019: Øyer/Tretten - LKFK 2 1-5 (1-1)

Mål LKFK: Parisa Sadeqi (7), Mina Bankerud (65, 87, 89, 90)

LKFK tok tak i kampen fra start og allerede etter 7 minutters spill satte Parisa Sadeqi ballen kontrollert i hjørnet etter en flott vending i feltet. Bortelaget fortsatte å dominere spillet utover i omgangen, men hjemmelaget var ikke ufarlige på raske kontringer, og det var en kontring som ledet til utligning for ØTI etter 37 minutter.

Første kvarteret av andre omgang var preget av svakt spill fra begge lag. Det måtte et hjørnespark til for LKFK for å ta tilbake ledelsen, da Mina Bankerud tuppet ballen inn fra kort hold etter flere forsøk og tilhørende blokkeringer. ØTI gikk utover i andre omgang tomme for krefter, og det ble skapt store sjanser på løpende bånd. Disse ble dessverre avsluttet på de merkeligste måter. Helt på slutten av kampen viste Mina Bankerud hvor enkelt det kan gjøres, ved å kontrollert plassere ballen tre ganger hjørnet og sikre seg et rekordraskt hattrick på fire minutter!

Laget bestod denne kampen av en god miks fra A-lag, Rekrutt, J17 og J15. Keeper Beate Engeli leverte igjen en god kamp, var raskt ute og brøyt av ØTI sine forsøk på gjennombrudd. Hun er nå ferdigspilt for LKFK i denne omgang, og klubben ønsker henne lykke til videre. Tre 04-jenter fikk sin debut på seniornivå i denne kampen: Ane Torp Hemma, Johanne Skjåk og Ane-Sofie Nereng.

Rekruttlaget tar dermed sommerferie på 2. plass i 4. divisjon, kun ett poeng bak serieleder Lom, med likt antall kamper spilt.

Laget: Beate Engeli, Silje Grønhaug, Eline Prestmo, Astri Runde, Ane Hemma, Emilie Chutko, Aurora Andberg, Eva Nesje-Haugli, Mina Bankerud, Sanna Sylliåsen, Parisa Sadeqi, Kristin Monshaugen, Ane-Sofie Nereng, Johanne Skjåk.

(Skrevet av Terje Tollefsrud)