3. div: Seier 0-5 over Løten i siste kamp før ferien

Amalie Rød scoret, og Beate Engeli holdt nullen i spillernes siste kamp for LKFKs A-lag i denne omgang. Lillehammer fikk et greit resultat i en spillemessig svak kamp på Løten mandag kveld.

Løten kunstgress 16. juni 2019: Løten - Lillehammer 0-5 (0-3)

Mål: Amanda Tofthagen (6, 41), Amalie Rød (22), Aurora Andberg (60), Sanna Sylliåsen (90)
Gule kort: Ina Berg (Løten, 51), Aurora Andberg (83). Rødt kort: Monica Hansen (Løten, 65)

Lillehammer hadde gjort noen endringer i laget før kampen mot tabelljumbo Løten. Amanda Tofthagen takket for tilliten ved å score både tidlig og sent i første omgang.

Amalie Rød doblet ledelsen midtveis i omgangen i det som var den lovende 16-åringens 26. og foreløpig siste kamp for LKFKs A-lag.

Lillehammer hadde full kontroll uten å imponere spillemessig, og økte til 0-4 ved Aurora Andberg og 0-5 ved Sanna Sylliåsen i andre omgang. Løten kom litt sent inn i noen situasjoner og fikk også en utvisning midtveis i andre omgang. Et sjeldent syn i kvinnenes 3. divisjon. Keeper Beate Engeli (19) forlater dessverre også LKFK i sommeferien, og den solide sisteskansen holdt nullen i avskjeden.

"Skuffende at vi ikke klarer å styre kampen mer", sa hjelpetrener Sigurd Tremoen etter kampen. "Svak kamp, men vi ender vårsesongen med 25 poeng på 11 kamper. Det er helt innafor.", sa trener Vetle Nerem.

Laget: Beate Engeli; Alexandra Bakke, Emma Veskje, Vilde Eliassen, Ragnhild Haukåen; Idun Meren, Amalie Rød, Vilma Tollefsrud, MIna Bankerud, Amanda Tofhagen, Eline Bones
Innbyttere: Astri Runde, Aurora Andberg, Ylva Tremoen, Ingunn Tofthagen, Sanna Sylliåsen