3. div: Corner er mål - Poengdeling i Brumunddal

To gode og angrepsvillige lag møttes på Sveum torsdag kveld i en kamp som var underholdende, og spennende, men ikke altfor velspilt. Begge lag hadde gode perioder, og alt i alt var poengdeling et rettferdig resultat. «En helt grei kamp totalt sett. Svake i starten, men vi løfter oss og er gode til det blir mange slitne spillere. Vi virker tunge på slutten og det er fair nok. Det har vært et ganske tøft program en stund nå, og det var ikke innsatsen og viljen det stod på», kommenterte trener Vetle Nerem etter kampen.

Sveum 13. juni 2019: Brumunddal – Lillehammer KFK 3-3 (2-2)

Mål LKFK: Vilma Tollefsrud (37), Amalie Rød (39), Mina Bankerud (61)

Etter en jevn og sjansefattig åpning, hvor Lillehammer var nærmest på en heading over etter corner, var det Brumunddal som fikk kampens første store sjanse. Et tilbakespill ble snappet av Dalas raske Matilde Sjøli, som skjøt forbi keeper og i stolpen før LKFK fikk ryddet unna. Dette ga hjemmelaget blod på tann og i løpet av 8 minutter vasket de fram to cornere som begge ble ekspedert i mål.

Mot slutten av omgangen overtok Lillehammer mer og mer, og etter et langt innkast slo Amalie Rød en fin crosser mot bakre stolpe. Der hadde Vilma Tollefsrud løpt seg fint fri og styrte ballen kontrollert i mål.

Like etter kom Ragnhild Haukåen til innlegg fra høyre. Ballen ble headet ut, men der fikk Amalie Rød til en kjapp avslutning nede til høyre. 2-2 og like langt. Like før pause fikk Vilma Tollefsrud godt treff fra 16 meter nede i samme hjørne, men den reddet keeper reddet mesterlig til corner.

Etter pause fortsatte Lillehammer presset fram til en time var spilt. Da fikk også LKFK uttelling på corner, og selvsagt var det kaptein Mina Bankerud som headet den inn.

Minutter etterpå glapp det dessverre i posisjoneringen bak. Brumunddal utnyttet det åpne rommet og løp inn utlikningen. De siste 25 minuttene ble spennende, men spillet besto mest av dueller og mye kjemping mellom to slitne lag, og en intens kamp ebbet ut med 3-3.

Laget: Beate Engeli; Ragnhild Haukåen, Astrid Runde, Emma Veskje, Julia Waalen; Idun Meren, Aurora Andberg, Vilma Tollefsrud; Mina Bankerud, Amalie Rød, Sanna Sylliåsen

Innbyttere: Amanda Tofthagen, Ylva Tremoen, Ingunn Tofthagen, Eline Bones