3. div: Lillehammer snudde og vant 4-1 mot Vind/Vardal/Gjøvik Lyn

LKFK var innstilt på å snu trenden etter to tap i forrige uke. Igjen startet imidlertid kampen med at gjestene fra Gjøvik tok ledelsen etter få minutter. Denne gang maktet Lillehammerjentene å slå tilbake.

Stampesletta 10. juni 2019: Lillehammer-Vind/Vardal/Gjøvik Lyn 4-1 (2-1)

Mål LKFK: Aurora Andberg (32), Amanda Tofthagen (42), Amalie Rød (62), Eline Bones (73)

Etter en oppjaget åpning der bortelaget fikk mål etter to minutter og deretter hadde et par farligheter til, fikk Lillehammer mer kontroll over ballen og banespillet, vant duellene og presset fram flere dødballer. Amanda Tofthagens corner gikk i blokka på første stolpe. Der dukket Aurora Andberg opp med venstrefoten og sendte ballen i nettaket. Ti minutter senere fant Vilma Tollefsruds pasning Amanda Tofthagen på 14 meter. Skuddet gikk rett over keeper, via tverrligger og inn. 2-1 var godt å ta med inn til pause.

LKFK fortsatte å skape sjanser etter pause, men bortelaget var på et par farlige visitter og kun en skikkelig sprint av midtstopper-innbytter Emma Veskje hindret avslutning fra Vind/Vardal/Gjøvik Lyn alene med keeper litt ute i omgangen. Så - etter sterkt forarbeid av Sanna Sylliåsen, fikk Amalie Rød roet LKFK-nervene med 3-1 midtveis i andre omgang - kontrollert med høyre fot fra kort hold.

Spiss Eline Bones var usikker før kamp på grunn av en skade, men fikk en snau halvtime som innbytter. Etter 73 minutter fikk Lillehammer en ny corner som Eline Bones headet kontant inn til 4-1.

"Vi starter kampen svakt og beveger oss ikke nok i starten, men så får vi kampen inn i vårt spor og vinner fortjent. Deilig med seier igjen", sa trener Vetle Nerem etter kampen.

Laget: Beate Engeli, Ragnhild Haukåen, Astri Runde, Vilde Nøbben Presthegge, Lena Sylliåsen, Idun Meren, Aurora Andberg, Vilma Tollefsrud, Amalie Rød, Sanna Sylliåsen, Amanda Tofthagen

Innbyttere: Emma Veskje, Eline Bones, Alexandra Bakke, Maria Toftaker, Ylva Tremoen

Neste kamp er borte mot Brumunddal torsdag 13. juni.

(Kampbilde er skjermdump fra GD.no, som sendte kampen live.)