3. div: LKFK med borteseier over Kongsvinger 2

En real utfordring ventet A-laget på Gjemselund, der hjemmelaget stilte med et bra mannskap og var innstilt på kamp om poengene. Et aggressivt Lillehammer-lag fikk igjen uttelling i åpningsminuttene. Mina Bankerud var våkent fremme på en retur. LKFK ledet an gjennom mye av kampen som gikk på en relativt trang bane.

Maarudbanen Gjemselund 19. mai 2019: Kongsvinger 2 - Lillehammer KFK 2-4 (0-3)

Mål LKFK: Mina Bankerud (5), Lena Sylliåsen (30), Eline Bones (44), Aurora Andberg (82).

Lillehammer måtte gjøre flere endringer fra forrige kamp. Vi stilte blant annet med ny spissduo fra start, og var nok litt spente ved inngangen til kampen. Det tidlige målet hjalp, men KIL 2 var slett ikke ufarlige og hadde blant annet et par farlige cornere og et langt høyt skudd som traff tverrligger. Etter hvert kom Lillehammer seg fint løs flere ganger fra høyre, der Ragnhild Haukåen la inn til både 0-2 der scoreringen kom ved motsatt back Lena Sylliåsen og 0-3 der målet kom ved Eline Bones.

I andre omgang fortsatte LKFK å stresse motstander, og Sanna Sylliåsen hadde en suser i tverrligger. KIL viste at de er et bra lag og fikk uttelling på en corner, der vi ikke hang med i markeringene. Noen minutter senere fikk LKFK et frispark på hjørnet av 16-meter. Det kom flere gode løp inn bak forsvaret på Aurora Andbergs innsvinger, men ingen traff - og ballen gikk rett inn nede i lengste hjørnet. Da gjorde det lite at KIL fikk en ny scoring på tampen - en suser i krysset fra 20 meter. Poengene ble med hjem, og trenerteamet var meget godt fornøyd etter kampen. "Jeg er stolt av jentene", sa lagleder Lars Arve Kronborg til GD etter kampen.

LKFKs lag: Beate Engeli, Ragnhild Haukåen, Emma Veskje, Vilde Eliassen, Lena Sylliåsen, Aurora Andberg, Amalie Rød, Juliane Jordhøy, Mina Bankerud, Sanna Sylliåsen, Eline Bones
Innbyttere: Alexandra Bakke, Julia Waalen, Amanda Tofthagen, Idun Meren

Neste kamp: Borte mot Lunner torsdag 23. mai.