3. div: Ny hjemmeseier for LKFK mot Nordre Trysil

Lillehammer har i år sesongåpnet med tre hjemmekamper på rad, og står med full pott og serieledelse etter en klar seier over Nordre Trysil. LKFK tok ledelsen før minuttet var spilt og så seg aldri tilbake.

Stampesletta 14. mai 2019: Lillehammer KFK – Nordre Trysil 8-0 (3-0)

Mål: Amalie Rød (1, 13, 90), Øyfrid Sørumshaugen (25), Sanna Sylliåsen (65), Mina Bankerud (77), Vilma Tollefsrud (85), Eline Bones (86)

Lillehammers toppscorer Øyfrid Sørumshaugen ble før sin siste hjemmekamp i LKFKs blå drakt takket for sin strålende innsats for klubben. Og laget fulgte opp med å gå rett i angrep. 1-0 på frispark etter 30 sekunder. 2-0 og 3-0 på nye skudd innen halve omgangen var spilt. LKFK hadde kontroll bakover og kom til både stolpeskudd, en straffesituasjon og flere gode innleggsmuligheter. Litt varierende balltempo, og en keeper som spilte seg opp utover omgangen hindret flere mål, men alt i alt klart en godkjent omgang.

Andre omgang fortsatte med LKFK-trykk, men først etter 65 minutter kom neste scoring ved innbytter Sanna Sylliåsen. Da kom en annen innbytter på banen – debutant Emma Herland (2004), som gjorde sine saker meget bra på midtbanen. LKFK fortsatte å male på og uttellingen kom med fire mål siste kvarteret. Blant annet fullførte Amalie Rød sitt hattrick.

Bunnsolid gjennomføring og sesongåpning av jentene, som tar turen til Kongsvinger og Lunner i de to neste kampene.

Laget: Beate Engeli, Ragnhild Haukåen, Astri Runde, Emma Veskje, Alexandra Bakke, Aurora Andberg, Amalie Rød, Vilma Tollefsrud, Mina Bankerud, Øyfrid Sørumshaugen, Juliane Jordhøy.

Innbyttere: Sanna Sylliåsen, Amanda Tofthagen, Lena Sylliåsen, Emma Herland, Vilde Eliassen, Eline Bones