3. div: Corner er mål - Poengdeling i Brumunddal

To gode og angrepsvillige lag møttes på Sveum torsdag kveld i en kamp som var underholdende, og spennende, men ikke altfor velspilt. Begge lag hadde gode perioder, og alt i alt var poengdeling et rettferdig resultat. «En helt grei kamp totalt sett. Svake i starten, men vi løfter oss og er gode til det blir mange slitne spillere. Vi virker tunge på slutten og det er fair nok. Det har vært et ganske tøft program en stund nå, og det var ikke innsatsen og viljen det stod på», kommenterte trener Vetle Nerem etter kampen.

Lillehammer Kvinnefotballklubb søker keeper til A-laget

A-lagets nåværende keeper flytter fra Lillehammer i sommer for å gå på skole til høsten. Derfor søker vi etter ny keeper til A-laget i håp om at noen vil vise interesse i å bli A-lagets nye sisteskanse allerede fra høsten av.

Ung&Sterk og Mandagstrening med Friskis&Svettis!

Ung&Sterk er et treningstilbud fra Friskis&Svettis til utøvere mellom 13 og 16 år som ønsker å holde seg i aktivitet uten konkurranse, eller som et tilskudd i den andre treningen sin. Mandagstreningen er for de som da er eldre enn 16 år, men som ønsker et tilsvarende tilbud.

3. div: Lillehammer snudde og vant 4-1 mot Vind/Vardal/Gjøvik Lyn

LKFK var innstilt på å snu trenden etter to tap i forrige uke. Igjen startet imidlertid kampen med at gjestene fra Gjøvik tok ledelsen etter få minutter. Denne gang maktet Lillehammerjentene å slå tilbake.

4. div: LKFK 2 reddet poengene i siste minutt

Rekruttene tok fredag turen over fylkesgrensa til Tømmermyra der Brøttum/Åsmarka 9er var vertskap. "En kamp der prestasjonen var under pari, men der spenningen var høy og gleden over et sent vinnermål stor", sa trener Vetle Nerem etter kampen.

Fornøyde jenter etter Briskebyturneringen

Helgen var preget av litt dårlig vær, men det la ingen demper på stemningen hos jentene.

Stor deltakelse på fotballstart for 6-åringer

LKFK og LFK hadde onsdag ettermiddag felles oppstart med fotballtrening for de yngste.

3. div: Lillehammer slått 1-3 av effektive Elverum

Lillehammer hadde ballen mye og presset i lange perioder. Elverum var effektive og rutinerte, og straffet hjemmelaget i tordenværet.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
16.06 Lillehammer J14-1 Grue J14 9er
17.06 Roterud Lillehammer J13-2
17.06 Løten Lillehammer kvinner senior A
17.06 Lillehammer KFK J17 1 Elverum J17-1
18.06 Gjøvik-Lyn Lillehammer KFK J15 1
13.06 Brumunddal Lillehammer kvinner senior A 3-3
13.06 Lillehammer KFK J17 2 Dombås /Lesja 9er 3-5
12.06 Follebu /Gausdal J14 Lillehammer J14-2
12.06 Lillehammer KFK J15 2 Roterud
12.06 Lillehammer J13-1 Vind /Vardal 1
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: